Pe 18 septembrie bulevardul Moscovei aparține bicicliștilor. Circulația rutieră va fi sistată

1
Foto: criterium.md

Cursa de ciclism Chișinău Criterium Velo Fun aduce schimbări nesemnificative ale circulației rutiere în sectorul Rîşcani, pentru duminică, pe 18 septembrie 2016.

Astfel începând cu orele 02:00 până la orele 16:30, va fi închis traficul pe bulevardul Moscovei (sectorul Rîşcani). În consecinţă, mişcarea pentru automobile va fi sistată la intersecţia bulevardului Moscovei cu străzile Miron Costin și Matei Basarab.

La ora 11:00 va fi dat startul competiției cicliste de 15 km prin Chişinău. Respectiv, temporar pe unele străzi traficul va fi mai dificil, mai exact în zona unde se va deplasa coloana bicicliştilor.

Comitetul organizatoric al cursei Chişinău Criterium solicită să vă atârnaţi cu indulgenţă referitor la modificările intervenite, dar şi să vă planificaţi din timp ziua, cu scopul de a evita incomodităţile.

Amânaţi mai bine maşinile în această zi, şi ieșiți pe biciclete pentru a participa la turul ciclist Criterium Velo Fun 2016,  de 15 km prin capitală.

Menționăm că Chisinau Criterium este o cursă de ciclism de proporţii, organizată de Sporter.md, care se desfăşoară pe străzile centrale ale Chişinăului, capitala Republicii Moldova. În cadrul cursei de ciclism va avea loc un tur ciclist de masă prin Chișinău Velo Fun pe distanța de 15 km, la care pot participa toți doritorii pe orice tip de bicicletă.

Coloana va fi însoţită de un convoi din mareşali şi maşini de patrulare. Participarea la această cursă este gratuită. Înregistrați-vă la acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente