Prima ediție a festivalului internațional DOR FEST: Ce surprize pregătesc organizatorii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Moșia Ciuhrii din satul Gordinești, raionul Edineț, va găzdui duminică, 11 septembrie, de la ora 12.00, prima ediție a festivalului internațional DOR FEST, cu genericul „Spirit și Tradiție”. Festivalul va avea un program complex, destinat vizitatorilor de toate vârstele.

Potrivit organizatorilor, festivalul DOR FEST va fi gazda unui moment istoric de înfrățire a trei sate din Republica Moldova, România și Ucraina.

Pe parcursul întregului festival atmosfera va fi încinsă de tinere talente, dar și de colectivele muzical-artistice din zonă, printre care și nume bine cunoscute din domeniul culturii, este specificat într-un comunicat remis presei.

„Festivalul DOR FEST are drept scop susținerea și încurajarea a tuturor celor care vor să împletească dorul cu dorința, originea cu ospățul, regăsirea cu revenirea, frumusețea cu fericirea, eternitatea cu enigma, spiritualitatea cu speranța, tradiția cu trăirea”, susțin organizatorii.

Seara va culmina cu un concert susținut de interpreții Adriana Ochișanu, Mihai Ciobanu și Suzana Popescu, invitați speciali.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...