Oportunități pentru finanțarea mediului de afaceri, prezentate la „Moldova Business Week”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cea de-a patra ediție a Forumului „Moldova Business Week” va fi organizată în perioada 4 – 7 octombrie curent. În cadrul acesteia, în premieră, în baza incubatoarelor de afaceri din Sângerei, Nisporeni și Ștefan Vodă vor fi organizate evenimente pentru reprezentanții întreprinderilor mici și mijlocii din regiuni, în cadrul cărora vor fi prezentate programele de susținere, oferite de autoritățile centrale în colaborare cu partenerii de dezvoltare.

„Moldova Business Week” oferă oportunitatea reprezentanților mediului de afaceri atât din țară, cât și de peste hotarele, în baza unei platforme informaționale unice, să pună în discuții diferite planuri și trenduri în domeniul investițional, să informeze potențialii investitori despre facilitățile oferite de Republica Moldova în lansarea și dezvoltarea unei afaceri”, a menționat ministrul Economiei Octavian Calmîc.

Agenda Forumului include un șir de evenimente care vizează politicile investiționale ale Republicii Moldova și facilitățile oferite de autoritățile pentru dezvoltarea mediului de afaceri, oportunități de finanțare și dezvoltare a afacerilor, etc.

În cadrul „Moldova Business Week” va fi organizat și „Pro Export Forum 2016”, unde Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului (MIEPO) va prezenta oportunități de acces pe noile piețe de desfacere cu ajutorul tehnicilor de promovare a exporturilor, precum și accesul la finanțare prin intermediul programelor naționale și internaționale de sprijin al agenților economici autohtoni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...