Tragedie pe o șosea din Italia: Un moldovean și soția acestuia au murit, iar fetița lor de 6 luni se află în stare gravă// FOTO

Accident tragic pe o șosea din Italia. Un moldovean și soția acestuia, originară din Kazahstan, și-au pierdut viața într-un tragic accident, iar bebelușul lor de doar șase luni se află în stare gravă.

Accidentul a avut loc luni, 5 septembrie, în Italia, pe autostrada A14, Porto San Giorgio, în provincia Ascoli Piceno, regiunea Marche, Italia.

Potrivit presei din Italia, mașina de model ”Volkswagen”, în care se afla familia, s-a lovit violent de un camion, parcat pe marginea carosabilului, după care s-a proiectat în parapet. Presa scrie că este vorba despre o autospecială care era parcată pe dreapta. Autospeciala ar aparține companiei care se ocupă de întreținerea drumului.

Din păcate, cei doi soți –bărbatul de 41 de ani și soția acestuia de 40 de ani- au decedat pe loc. Mașina în care se afla familia s-a făcut zob.

accident italia

Fetița de doar șase luni a fost transportată la spitalul Salesi di Ancona , însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a acesteia.

accident italia

În urma incidentului, la fața locului s-au deplasat pompierii, polițiștii și medicii de la urgență. Din cauza impactului, în zonă s-au format ambuteiaje enorme.

accident italia

Autoritățile italiene au contactat Ambasadele țărilor din care sunt originari cei doi soți pentru a informa rudele.

accident italia

accident italia

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.