11:00:03 24.04.2024
Stiri

Horoscopul săptămânii // Fecioara trebuie sa se gândească serios...

Știri 05.09.2016 07:32 Vizualizări1500 Autor: Ziarul National


Horoscopul săptămânii // Fecioara trebuie sa se gândească serios... sursa: google.ro

Berbec

Cei din jurul tău sunt mult prea veseli în săptămâna aceasta, atât de mult încât te întrebi dacă nu cumva îşi bat joc de tine. Nu asta fac, ci pur şi simplu relaţiile voastre sunt mult mai bune ca înainte.

Taur

Ai petrecut destul timp suferind, până acum. Cumva simţi că prinzi puteri şi eşti mai pregătit ca oricând să o iei de la capăt. Fă-ţi bagajul şi pleacă într-o călătorie.

Gemeni

Aşteaptă-te la o discuţie în contradictoriu cu un membru al familiei tale, dar nu te îngrijora pentru că nu e nimic serios. E posibil ca la mijloc să fie situaţia ta financiară.

Rac

Trebuie să socializezi mai mult în săptămâna asta, altfel rişti să rămâi singur în perioada ce va urma. Tot ce trebuie să faci este să spui salut cuiva care trece pe lângă tine, nu are ce să se întâmple rău.

Leu

Atmosfera va fi incendiară dacă aşteptările tale nu sunt atât de mari ca de obicei. Bonusul pe care îl vei primi pentru că îţi surprinzi prietenii va fi şi mai spectaculos.

Fecioară

Trebuie să te gândeşti serios la o idee pe care ai avut-o zilele trecute, şi mai ales la faptul că ai fost primul care a avut-o. Acest lucru presupune să oferi multe sfaturi, dar e ok.

Balanţă

Ai multe idei bune în săptămâna ce începe şi eşti capabil să îi faci pe cei din jur să îţi vadă adevărata valoare. Este o perioadă perfectă pentru colaborări sau călătorii în interes de serviciu.

Scorpion

Totul se învârte în jurul activităţilor de grup în săptămâna aceasta, aşa că asigură-te că acorzi atenţia cuvenită celor din jurul tău. Dacă munceşti mult, colaborarea este cea mai bună soluţie.

Săgetător

Începe o săptămână perfectă pentru a începe să împingi lucrurile într-o nouă direcţie. Ridică-ţi moralul şi încearcă să te adaptezi oricărei situaţii în care eşti pus.

Capricorn

Nu te poţi controla săptămâna aceasta, dar este în regulă. Este una dintre acele zile în care ai nevoie să te asiguri înainte de a acţiona, iar impulsul nu există.

Vărsător

Analizează ce vrea persoana din faţa ta înainte de a trece la acţiune, aproape sigur nu îţi va spune adevărul în totalitate. Nu e prea greu să îţi dai seama ce ascunde, aşa că pune întrebări capcană.

Peşti

Încă de la începutul săptămânii realizezi ca îţi cere, de fapt, inima. Energia pe care o ai te va ajuta să schimbi cursul lucrurilor şi poate chiar să îţi găseşti un nou drum în viaţă.



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md