13:44:47 28.03.2024
Stiri

FOTO // Cele mai frumoase și celebre comedii ROMANTICE. Trebuie să le vezi!

Social 04.09.2016 08:00 Vizualizări4353 Autor: Ziarul National
FOTO // Cele mai frumoase și celebre comedii ROMANTICE. Trebuie să le vezi! sursa: eva.ro


Astăzi adăugăm un strop de umor pentru a rememora împreună cu voi cele mai frumoase și celebre comedii romantice.

În ultimul timp nu am mai avut la cinema cupluri cu atâta chimie precum cea dintre Richard Gere şi Julia Roberts în Frumuşica/Pretty Woman și nici comedii romantice pe măsura unor Roman Holiday ori Annie Hall. Vă invităm la bună dispoziție accesând albumul foto de mai jos.

Vacanţă la Roma/Roman Holiday (1953)

Audrey Hepburn a cucerit un Oscar pentru rolul unei prinţese moderne, care se răzvrăteşte împotriva obligaţiilor sale regale şi explorează Roma pe cont propriu. Ea îl cunoaşte pe Gregory Peck, un ziarist american care, dornic să pună mâna pe un articol în exclusivitate, se preface că nu îi cunoaşte adevărata identitate. Dar planul lui este dat peste cap, căci cei doi se îndrăgostesc.

Gentlemen Prefer Blondes (1953)

Apărut în acelaşi an cu Vacanţă la Roma, cuplul Monroe-Noonan din Gentlemen Prefer Blondes a fost considerat de unii eclipsat de Hepburn-Peck. Marilyn apare şase ani mai târziu în Some Like It Hot (1959), într-o pereche reuşită cu Tony Curtis.

În Gentlemen Prefer Blondes Lorelei (Monroe) este logodită cu Gus Esmond (Tommy Noonan), un tânăr bogat gata să-i ofere orice, iar cei doi plănuiesc să meargă în Franţa pentru a se căsători. Gus este împiedicat de tatăl său şi astfel Lorelei se îmbarcă pe vapor. În drum spre Franţa, face o pasiune pentru diamantele lui Sir Beekman.

Annie Hall (1977)

Annie Hall este probabil cea mai reuşită dintre comediile lui Woody Allen, iar cei care cunosc filmul vor înţelege şi de ce. Diane Keaton joacă rolul superb şi dă un aer un pic neîndemânatic personajului, făcând-o un fel de Bridget Jones din perioada de început.

S-a întâmplat într-o noapte (1934)

Clark Gable şi Claudette Colbert joacă excelent împreună în acest film amuzant despre doi oameni care se întâlnesc şi care par să aibă parte de toate relele într-o singură noapte, în timpul unei călătorii împreună. E un film care sensibilizează publicul şi una dintre primele comedii romantice de succes, care stau la bază comediilor romantice de astăzi. Cel mai romantic moment al filmului este, deloc neaşteptat, când ei se sărută.

Grease (1978)

E suficient să le revezi imaginea cu Olivia Newton-John şi John Travolta ca să începi să fredonezi...
„I got chills…”. Secvenţa de final cu cei doi dansând şi cântând „You're The One That I Want” în parcul de distracţii e antologică.

When Harry Met Sally (1989)

Billy Crystal şi Meg Ryan alcătuiesc un alt cuplu antologic. Frumuşica Hollywood-ului face o pereche memorabilă cu Billy Crystal în această comedie romantică când Harry a întâlnit-o pe Sally Albright (Ryan) şi între ei s-a cimentat o prietenie profundă, Harry s-a hotărât să nu o distrugă pentru că se simţea atras de Sally.

Dar după o noapte de slăbiciune, încheiată cu o dimineaţă de panică, vor reuşi cei doi să nu se lase
pradă spaimelor lui Harry şi să accepte că e posibil ca fiecare dintre ei să fie perechea ideală a celuilalt?

Frumuşica/Pretty Woman (1990)

Un simbol al poveştilor de dragoste cinematografice, Richard Gere și Julia Roberts formează un cuplu antologic.
Edward Lewis, un bărbat bogat care nu-şi mai poate dori nimic de la viaţă, întâlneşte întâmplător o femeie de moravuri uşoare, de care se îndrăgosteşte. Tânăra învaţă alături de el cum să se îmbrace, cum să se poarte şi cât de frumoasă este muzica de operă. Va dura acest incredibil vis de Cenuşăreasă?

Patru nunţi şi o înmormântare (1994)


Trebuie să recunoaştem că Hugh Grant şi Andie MacDowell este un alt cuplu pe care ne place să-l revedem la TV ori pe DVD. Hugh Grant, stângaciul Don Juan, şi splendida MacDowell sunt Charles şi Carrie - el un burlac convins, cu o solidă experienţă amoroasă, care o întâlneşte pe femeia vieţii lui, Carrie (Andie MacDowell), la nunta unui prieten. Speranţele lui de a se implica într-o relaţie cu frumoasa femeie se năruie imediat, pentru că ea urmează să plece a doua zi în America. Soarta face ca Charlie şi Carrie să se întâlnească la nunţile mai multor cunoscuţi, dar şi la o înmormântare. Charlie observă că, dintre toţi cunoscuţii lui, a rămas singurul burlac, iar această descoperire îl pune pe gânduri: oare lui când îi va veni rândul să meargă la altar?

What Women Want (2000)

Devenit deja unul dintre clasicii comediei romantice, What Women Want ne aduce cuplul memorabil Mel Gibson - Helen Hunt.
Nick (Gibson) descoperă, după un şoc, că a căpătat un dar: poate auzi cele mai ascunse gânduri ale femeilor. La un moment dat nu mai suportă să audă toate părerile femeilor despre bărbaţi şi chiar despre el.

O comedie romantică foarte reuşită, în care Mel Gibson, angajatul unei agenţii de publicitate, genul tipic de „mascul feroce” este binecuvântat sau mai bine zis blestemat cu darul de a putea răspunde la cel mai vechi mister al omenirii... „Ce-şi doresc femeile". Situaţiile comice şi deznodământul, puţin previzibil totuşi, îi servesc perfect pe cei doi actori, care-şi pun în valoare talentul şi între care se simte chimia.

Sursa: eva.ro


Stiri relevante
03.09.2017 11:01 7240 Cinci COMEDII trăsnite cu prietene
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md