Cum a intrat un ucrainean în Moldova: Beat, la volanul unui tractor cu remorcă furată

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii de frontieră au reținut un ucrainean, care a traversat ilegal frontiera din Ucraina în Republica Moldova. Mai mult, acesta conducea în stare de ebrietate un tractor, cu remorca furată. Incidentul a avut loc în data de 30 august, la miezul nopții, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră „Căplani”. Ucraineanul a încercat sa se ascundă la o rudă din Moldova.

Bărbatul a trecut ilegal frontiera de stat din Ucraina în Republica Moldova, pe direcţia s.Crutoiarovca (Ucraina) – s.Căplani (Republica Moldova). La scurt timp, oamenii legii au reținut infractorul și vehiculele, în gospodăria unui locuitor din Căplani, Ștefan Vodă.

Bărbatul, de 51 de ani, nu deținea nici un act, care i-ar fi autorizat trecerea frontierei de stat prin punctul de trecere, fapt pentru care a recurs la fapta ilegală. Ofițerii de investigații au constatat că și remorca, introdusă în țară în mod fraudulos, este furată de pe teritoriul Ucrainei.

Pe cazul dat este pornită o cauză penală pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. În prezent, autovehiculele sunt indisponibilizate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră „Căplani”, iar persoana este reținută pentru 72 de ore, până la stabilirea tuturor circumstanțelor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...