19:41:22 28.03.2024
Stiri

Horoscopul săptămânii // Taurul are de rezolvat sarcini serioase

Știri 29.08.2016 07:30 Vizualizări1365 Autor: Ziarul National


Horoscopul săptămânii // Taurul are de rezolvat sarcini serioase sursa: google.ro

Berbec

Dacă eşti pus să îndeplineşti sarcini noi de care te temi, trebuie să acţionezi cu prudenţă. Nu te descurci cu uşurinţă când eşti scos din zona de confort, dar nu fi dezamăgit: cu timpul, noul va deveni rutină!

Taur

În prima parte a săptămânii ai de rezolvat sarcini serioase la locul de muncă, iar pentru asta poţi apela la ajutorul unui specialist. Fii atent la starea ta de sănătate şi tratează cu seriozitate orice mic simptom.

Gemeni

Sunt mici probleme în familie, în această perioadă, şi cea mai bună cale de a le rezolva rămâne dialogul. Ca să nu faci o greşeală care te va costa mai târziu, nu semna documente importante.

Rac

În săptămâna aceasta vei simţi din plin aprecierea superiorilor şi a colegilor la locul de muncă. Datorită inteligenţei de care ai dat dovadă, sarcinile pe care le-ai avut de rezolvat au fost doar o joacă de copii.

Leu

Analizează-ţi resursele financiare de care dispui înainte de a te implica în planuri măreţe. Dacă plănuieşti o excursie în străinătate sau să faci investiţii majore, ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a acţiona.

Fecioară

În această perioadă vei ajunge la rezultate mult mai rapid de una singură, decât dacă ai munci într-un colectiv. Spre sfârşitul săptămânii vei primi veşti bune de la persoane cu care nu mai vorbisei de mult timp.

Balanţă

Chiar dacă eşti o persoană raţională, trebuie să recunoşti că în anumite domenii sunt indivizi care se pricep mai bine decât tine. Pentru a nu avea surprize cu partenerul, ar trebui să îi arăţi cât de importantă este pentru tine.

Scorpion

Daca eşti prins la mijloc într-o discuţie contradictorie, trebuie să îţi demonstrezi tactul. Nu trebuie să ţii partea niciunuia dintre cei implicaţi, ci doar să îţi exprimi cu sinceritate punctul de vedere.

Săgetător

N-ar strica dacă ai petrece la fel de mult timp pentru distracţie cât petreci la locul de muncă. Efortul constant depus de tine îşi pune amprenta asupra sănătăţii şi depinde doar de tine să faci ceva în privinţa asta.

Capricorn

Urmează o perioadă excelentă pentru tine şi sunt şanse mari să te dezvolţi pe plan sentimental. Poate fi vorba despre căsătorie sau de apariţia unui copil, oricum ar fi, aceste veşti bune vor însemna şi o gaura în buget.

Vărsător

Dacă prima parte a săptămânii va fi extrem de amuzantă pentru tine, spre sfârşitul săptămânii va trebui să dai dovadă de seriozitate şi să te implici în rezolvarea unor chestiuni importante. Ai mare grijă cum manevrezi actele oficiale!

Peşti

Vei reuşi să petreci mai mult timp cu prietenii tăi şi cu familia, în detrimentul jobului. Pentru relaxare, poţi să încerci în această săptămână o ieşire în parc sau o lectură lejeră.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md