„Ne retragem din rîndurile membrilor PLDM!”. OT Strășeni aderă la PPEM

O nouă scindare în rândurile Partidului Liberal Democrat din Moldova. Membrii organizației teritoriale din Strășeni au părăsit rândurile formațiunii și aderă la PPEM. Anunțul a fost făcut joi și a fost semnat de către 24 de persoane. Potrivit acestora, motivul plecării lor este “situaţia de incertidune şi decepţie faţă de tot ce se întîmplă în interiorul Partidului”.

Semnatarii declarației susțin că partidul a ajuns în starea actuală pentru că pe parcursul anilor, democrația din interiorul formațiunii a fost mimată doar, motiv pentru care de-a lungul anilor au plecat mai mulți oameni valoroși.

Foști membri ai PLDM au declarat că au avut 2 formațiuni la care ar fi aderat ulerior, aceștia optând în cele din urmă pentru PPEM. “În urma unei analize minuţioase si profunde,plasînd accentul pe profesionalism,pe coeziune în partid,pe carisma şi fermitatea liderului,valorile promovate,am decis: Aderăm la PPEM,sub conducerea lui Iurie Leancă”, se spune în declarație.

Amintim că în ultimii 2 ani, Partidul Liberal Democrat a fost părăsit de zeci de membri, inclusiv primari din mai multe localități. Cel mai des, aceștia își motivau decizia prin faptul că liderii formațiunii nu-i mai reprezintă, dar și implicare conducerii în scandaluri de corupție și alte infracțiuni.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.