Trei tineri au jefuit magazine, case și oficiul poștal din Căușeni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei tineri de 16, 17 și 23 de ani, originari din oraşul Căinari, raionul Căuşeni sunt suspectați că ar fi furat bunuri de peste 50 de mii de lei.

Suspecții, în perioada lunilor aprilie – august, curent, ar fi comis un jaf și cinci furturi din magazine alimentare, oficiul poștal și domicilii din localitatea de baștină. În toate cazurile, aceştia acționau noaptea prin deteriorarea geamurilor, de unde au sustras produse alimentare, bani și bunuri materiale.

Ultima infracțiune a suspecților a avut loc la 4 august. Aceștia au pătruns în domiciliul unei locuitoare a orașului Căinari, unde ameninţând-o cu răfuială fizică i-au cerut bani. Pentru că nu au găsit nimic, suspecții au luat de pe masă 100 de lei și au fugit.

Bănuiții care și-au recunoscut vina, au spus că o parte din bunurile sustrase au fost vândute în Chișinău, altele au fost găsite la domiciliile lor, ca urmare a perchezițiilor efectuate de polițiști.

Suspecții sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt și jaf. Dacă vinovăţia acestora va fi demonstrată în instanţa de judecată, atunci ei riscă amendă de până la 10 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii, sau închisoare de până la trei ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...