Un tânăr eliberat acum doi ani din detenție este bănuit de omorul unui bărbat din Dobrogea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr în vârstă de 28 ani, eliberat din detenţie în anul 2014 este bănuit de omorul unui locuitor al comunei Dobrogea, municipiul Chișinău.

Poliţia Capitalei a fost alertată de către nişte locuitori ai comunei Dobrogea, precum că dintr-un apartament se simte un miros specific de cadavru. Poliţiştii au depistat pe adresa indicată, cadavrul unui bărbat cu semne evidente de violenţă pe suprafaţa corpului provocate cu un obiect ascuţit. Bărbatul avea 49 de ani și era proprietarul locuinţei.

Ofiţerii de investigaţii au elucidat un şir de circumstanţe, în care ar fi fost implicat un individ, când a fost omorât cu cruzime bărbatul. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat din aceeaşi localitate, anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale. El a fost reţinut în sectorul Botanica, opunând rezistenţă forţelor de ordine. Bănuitul consuma frecvent băuturi alcoolice cu victima, iar în ziua de 21 iulie 2016, s-ar fi iniţiat un conflict între cei doi.

Bănuitul este cercetat penal în stare de arest pentru omor intenţionat şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...