(video) Trei minore prestau servicii sexuale contra plată. Cât achitau clienții pentru o partidă de „amor”

minore

Un individ în vârstă de 23 de ani, originar din raionul Floreşti, a fost identificat şi reţinut de către forțele de ordine, fiind bănuit de racolarea şi impunerea persoanelor minore să se prostitueze contra plată.

Astfel, în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii poliţiştii au deconspirat locuinţa unde erau cazate trei minore cu vârstele cuprinse între 15 şi 18 ani, originare din câteva suburbii a capitalei, care prestau servicii sexuale. Acestea proveneau din familii social-vulnerabile şi erau recrutate cu uşurinţă de către bănuit, pentru a se prostitua contra bani.

Respectiv, pentru o partidă de sex clienţii achitau câte 400 lei, bani pe care bănuitul îi însuşea ulterior. Potenţialii clienţi erau primiţi în locuinţă, doar după ce bănuitul se asigura că nu va fi deconspirat ulterior.

Ca rezultat al investigaţiilor şi acţiunilor autorizate, poliţiştii au acumulat probe concludente în acest sens, ce demonstrează complicitatea individului la racolarea minorelor în scopul prostituării şi obţinerii mijloacelor financiare.

În acest context el a fost arestat pe un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru trafic de fiinţe umane şi trafic de copii. Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 ani până la 20 ani.

Totodată sunt demarate acţiuni de investigaţii pentru a identifica şi reţine complicii lui în această activitate criminală. Iar victimele urmează să fie consultate de către psihologi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente