Primarul satului Puhoi se consideră șantajat pentru că e membru PAS

Primarul satului Puhoi, Petru Frunze, consideră că îi este fabricat un dosar penal deoarece s-a alăturat Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu.

“De când am decis să ader la această formațiune politică, s-au început problemele. Eu mă voi apăra pe cale legală, chiar dacă majoritatea cetățenilor nu au încredere în justiție”, scrie politicianul pe pagina sa Facebook.

Frunze, care a fost ales în funcție pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova, a lansat și un apel public locuitorilor localității pe care o conduce, cerând să fie susținut în caz că anchetarea dosarului penal va continua.

“Stimați locuitori ai satului Puhoi care sunteți pentru dezvoltarea satului, când voi fi citat pentru a ma audia în calitate de bănuit în cadrul unui dosar penal fabricat cu ajutorul acestor trei indivizi, rog să mergem împreună deoarece intimidările vizează dezvoltarea localității”, încheie primarul.

Student, jurnalist. Mai multe detalii la nicu.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.