(foto) A fost inaugurată prima zonă de workout din Chișinău. Iată unde este amplasată

OM 2016-aug-20 28

Pe 20 august 2016, orele 10:00 în Parcul „Valea Trandafirilor” din Chișinău a avut loc loc deschiderea primului teren specializat de workout în cadrul inițiativei lansată de apa potabilă OM, menită să dezvolte un stil de viață sănătos în rândul oamenilor din întreaga țară. Este bine de menționat că, WorkOutul este cunoscut ca un tip de sport pentru amatori care implică efectuarea diverselor exerciții sportive în aer liber, punându-se accent pe propria masă corporală și pe dezvoltarea rezistenței.

Noua zonă OMactiv este modern specializată, cuprinde 20×15 m, amplasată pe un teritoriu cu un șir de utilaje sportive – haltere și gantere, bare orizontale și alte echipamente, care vor contribui la îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate fizică. Pe lângă deschiderea oficială a terenului, participanții la eveniment au urmărit activitatea mai multor echipe de workout.

Deschiderea zonei a fost cel de-al doilea eveniment de pe agenda programului din cadrul Mișcării OMactiv. Primul eveniment din program a fost antrenamentul în masă în Parcul Dendrariu din Chișinău, în iulie 2016. În scurt timp, asemenea zone de antrenament vor fi deschise și pe teritoriul Parcului „La Izvor”, „Dendrariu” și Parcul „Valea Morilor”. Programul OMactiv, deasemenea desfășoară activități de fitness în masă și o varietate de ateliere pentru a instrui și motiva oamenii în domeniul alimentației corecte și a altor componente.

OM 2016-aug-20 01

OM 2016-aug-20 23

OM 2016-aug-20 33

OM 2016-aug-20 41

OM 2016-aug-20 43

OM 2016-aug-20 46

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente