18:48:13 24.04.2024
Stiri

Horoscopul săptămânii // Pentru rac săptămâna aceasta va fi excelentă

Știri 22.08.2016 07:30 Vizualizări1391 Autor: Ziarul National


Horoscopul săptămânii // Pentru rac săptămâna aceasta va fi excelentă sursa: google.ro

Berbec

Dacă eşti pus să îndeplineşti sarcini noi de care te temi, trebuie să acţionezi cu prudenţă. Nu te descurci cu uşurinţă când eşti scos din zona de confort, dar nu fi dezamagit: cu timpul, noul va deveni rutină!

Taur

Săptămâna aceasta ai o bună ocazie să intri în inima partenerului tău. Poate fi vorba de o discuţie sinceră sau chiar mai mult: un timp de calitate petrecut împreună. O vorbă dulce din partea ta, va scoate la iveală caracterul său romantic.

Gemeni

Deşi nu trebuiesc amestecate, viaţa ta privată aşteaptă un semnal de la cea profesională. Planurile tale iniţiale pot fi uşor modificate din cauza unor schimbări neaşteptate intervenite la job.

Rac

Săptămâna aceasta va fi excelentă dacă intenţionezi să muncesti ori să înveţi. Informaţiile dobândite se vor sedimenta cu uşurinţă şi îşi vor dovedi utilitatea cât de curând!

Leu

Săptămâna aceasta vei arăta tuturor cât eşti de priceput în rezolvarea situaţiilor critice şi cât de inspirat în luarea deciziilor importante. Aşa că acţionează cu curaj în orice domeniu, fiindca vei avea doar de câştigat.

Fecioară

Dai dovadă de multă inteligenţă, putere de concentrare şi intuiţie, iar aceste calităţi atât de necesare la locul de muncă, pur şi simplu te distanţează de colegi. Totuşi, ai grijă să nu îţi neglijezi partenerul.

Balanţă

Pentru a depăşi impasul financiar în care te afli, va trebui să apelezi săptămâna aceasta şi la ajutor din exterior. Eşti o persoană extrem de descurcăreaţă şi de pricepută în a face bani, dar uneori chiar şi tu ai nevoie de ajutor!

Scorpion

Săptămâna aceasta vei primi informaţii din toate părţile: prieteni, rude sau colegi de serviciu. Vor fi aşa de multe încât îţi vei petrece mult timp doar pentru a le analiza.

Săgetător

Cu bârfele aflate săptămâna aceasta vei înţelege anumite aspecte din trecut care te măcinau. Astfel că, având informaţiile lipsă, vei reuşi să completezi puzzle-ul şi să îţi explici anumite gesturi sau fapte ale colegilor.

Capricorn

Ar trebui să petreci mai mult timp pentru a-ţi planifica activităţile importante pentru viitor. Eşti o persoană spontană şi uşor adaptabilă, dar de multe ori pentru a reuşi, e necesar un plan!

Vărsător

Dacă ai de luat o decizie extrem de importantă, ar trebui să fii independent şi asupra ta să nu se exercite nicio presiune. Altfel, rişti să faci multe greşeli şi să fii găsit drept unicul vinovată, atunci când lucrurile se vor bloca.

Peşti

Discuţiile contradictorii pe care le porţi tot mai des te-au plasat în lumina unui adevărat orator, conferindu-ţi aura unei persoane extrem de logice şi inteligente. Totuşi nu ar trebui să-ţi forţezi nota, deoarece mai devreme sau mai târziu vei întâlni un rival pe măsura ta.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md