Accident tragic la Truşeni! Salvatorii au descarcerat un bărbat dintre fiarele unui Opel// VIDEO

Accidentul tragic la intrarea în localitatea Trușeni. Un bărbat de 34 de ani şi-a pierdut viaţa, iar altul a ajuns cu răni grave la spital, după ce un automobil Land Rover s-a ciocnit frontal cu un Opel Vectra. Ca urmare, unul dintre vehicule a ajuns într-un copac ţi s-a răsturnat, iar cealaltă maşină a fost puternic avariată.

Salvatorii au fost apelați pentru intervenție la ora 21:35. Ajunși salvatorii au stabilit că în urma unui accident  între două autovehicule de model Land Rover și Opel Vectra, o persoană a fost încarcerată între fiarele mașinii.

Echipa de intervenție a avut misinea de a descarcera un bărbat în vârstă de 34 de ani din automobilul de model Opel Vectra. Operaţiunea a durat 20 de minute, salvatorii efectuând lucrări de recuperare a victimei încarcerare.

După finalizarea operațiunii, bărbatul a fost preluat de echipajul 903, însă acesta a decedat ulterior în urma traumatismelor obținute. Toate circumstanțele accidentului, dar și cauza acestuia sunt investigate de organele de drept.

[youtube id=”mvCt14W_b1A”]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.