Keira Knightley poartă peruci de cinci ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nimeni nu a remarcat și totuși în ultimii ani frumoasa podoabă capilară a actriței Keira Knightley era în realitate perucă. Ea a suferit o cădere severă a părului pe care a ascuns-o astfel, relatează metronews.fr.

Pe parcursul carierei, pentru rolurile încredințate, Keira Knightley a fost obligată să își schimbe de multe ori culoarea părului. Schimbările capilare au avut însă efecte dezastruoase pentru actriță. A început să își piardă părul și a recurs la tot felul de stratageme să ascunde acest lucru.

„Am avut atâtea culori la păr, aproape toate culorile posibile și imaginabile. De fiecare dată pentru filme. A fost atât de agresiv încât părul a început să îmi cadă. Așa că port peruci de cinci ani și este cel mai bun lucru care se putea întâmpla părului meu”, a spus Keira Knightley într-un interviu acordat InStyle UK.

Datorită perucilor, părul i s-a regenerat, fiind scutit de colorări și decolorări succesive. Ea afirmă totuși că sarcina i-a redat cu adevărat sănătatea capilară. „Am părul buclat natural și, de când am născut, firul a devenit de zece ori mai gros”, a spus actrița, citată de metronews.fr.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...