(video) Accident la Trușeni: Un tânăr încărcerat între fiarele mașinii, a murit pe masa de operație

1
Foto: dse.md

Un tânăr de 34 de ani a fost încărcerat între două automobile în urma unui accident rutier. Întâmplarea s-a produs în seara zilei de ieri, 20 august, în apropiere de localitatea Trușeni, municipiul Chișinău, comunică Serviciul Situații Excepționale.

Salvatorii au fost solicitați pentru a interveni la lichidarea consecințelor accidentului pe la ora 21. 35 minute. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului Căutare Salvare nr.1. Ajunși salvatorii au stabilit că în urma unui accident  între două autovehicule de model Land Rover și Opel Vectra, o persoană a fost încarcerată în fiarele mașinii. Echipa de intervenție a avut misinea de a descarcera un bărbat din automobilul de model Opel Vectra. Misiunea a durat 20 de minute, salvatorii efectuînd lucrări de recuperare a victimei încarcerarte.

După finalizarea operațiunii bărbatul a fost preluat de echipajul 903, însă acesta a decedat, ulterior, în urma traumatismelor obținute. Toate circumstanțele accidentului, dar și cauza acestuia sunt investigate de organele de drept. Salvatorii îndemnă oamenii să sune de urgență la Serviciul 901 în cazul în care se produce o situație de risc, pentru a reduce timpul de răspuns în situații excepționale.

Sursa: dse.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente