Droguri, arme şi bunuri materiale furate, depistate de poliţiştii din capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cinci bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 35 şi 48 ani, originari din Chişinău şi Criuleni, implicaţi în traficul ilicit de droguri, au ajuns în vizorul oamenilor legii.

În urma percheziţiilor desfăşurate la domiciliile lor, forţele de ordine au depistat şi ridicat substanţe narcotice, precum şi aparate confecţionate artizanal pentru consum de droguri. În acest sens au fost iniţiate expertize criminalistice, iar în privinţa fiecărui individ urmează a fi iniţiată urmărirea penală pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice.

Alţi doi bărbaţi sunt cercetaţi de către poliţişti pentru faptul păstrării ilegale de arme de foc. Aceștia sunt locuitori ai comunei Bubuieci. În urma percheziţiilor desfăşurate la domiciliile lor, au fost depistate şi ridicate o armă de vânătoare cu ţeava lisă, de calibrul 16 mm şi un revolver. Acestea erau păstrate ilegal. Armele au fost ridicate şi urmează a fi supuse expertizei balistice în condiţii de laborator. Ambii riscă amendă de 3 mii de lei.

În alt caz, un locuitor al capitalei este cercetat penal pentru că ar fi furat un notebook din oficiul unui Birou de avocaţi din sectorul Ciocana. Laptopul a fost depistat la domiciliul bărbatului. Bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă de până la 20 mii lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...