(video) Un renumit vlogger român a filmat Cetatea Soroca de la înălțime. Cum arată bijuteria medievală de sus

1
Foto: captură video canal YouTube Costin Cocioaba

Cetatea Soroca este o fortăreață care atrage oamenii din lumea întreagă pentru a o cuceri, a o cuceri prin imagini. Astfel duminica trecută, 14 august, vloggerul român, Costin Cocioabă, a încercat să capteze edificiul arhitectural în cele mai frumoase ipostaze printr-o dronă. Imaginile pe care le-a surprins acesta de la înălțime sunt spectaculoase.

În atenția dronei a ajuns nu doar cetatea, dar și râul Nistru, Lumânarea Recunoștinței, precum și întreg orașul. „Am trecut pe lângă cartierul romilor și vrem să mergem spre Lumânarea Recunoștinței”, a spus acesta în filmuleț.

Vloggerul destăinuie că de câte ori vine în Moldova, drumul de la București în ia vreo 12 ore. Acesta a mai menționat că anume codrii din Moldova îi plac foarte mult și că intenționează să facă mai multe înregistrări cu aceștia pentru a-i arăta și celor de la București.

Mai jos urmăriți imaginile surprinse de drona vloggerului de deasupra Sorocii. De asemenea, puteți urmări pagina lui de Facebook sau canalul de YouTube al acestuia pentru a vedea mai mute filmulețe pe care le realizează el în călătoria sa în Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente