Imprudența face victime! Alte două persoane au decedat în incendii

Alte două persoane și-au pierdut viața în incendii în ultimele 24 de ore, anunță pompierii. O femeie din Crăsnăşeni, raionul Teleneşti, de 85 de ani şi-a pierdut viaţa după ce casa acesteia a luat foc. La faţa locului a fost îndreptată o autospecială de intervenţie, ompierii reușind să lichideze incendiul în aproximativ două ore.

Potrivit informațiilor, de flăcări au fost afectate bunurile din două odăi, iar pompierii au evacuat din focar o butelie de gaz de tip propan –butan care risca să producă o explozie. Toate circumstanţele incendiului urmează să fie stabilite. O versiune precăutată de pompieri este încălcarea regulilor de exploatare a sobei de încălzit.

Într-un alt caz, un bărbat de 64 de ani din Rădeni, raionul Străşeni, a decedat după ce focul a izbucnit într-o bucătărie de vară gospodăriii. Au fost distruse materiale din interior, dar şi acoperişul locuinţei, iar toate circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite, anunță salvatorii.

De la începutul anului 2015, în Republica Moldova au avut loc 244 incendii în care au decedat 36 persoane.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.