05:17:44 20.04.2024
Stiri

OBICEIURI la care trebuie să renunţăm pentru a fi FERICIȚI

Știri 12.08.2016 20:00 Vizualizări1396 Autor: Ziarul National


OBICEIURI la care trebuie să renunţăm pentru a fi FERICIȚI sursa: one.ro

Cu toţii merităm să fim fericiţi însă, există câteva obiceiuri care ne împiedică să obţinem acest lucru. Iată câteva dintre lucrurile care ne fac nefericiţi.

Eşti pesimistă. Dacă în fiecare zi vei considera că totul în jurul tău nu merge aşa cum trebuie, că eşti o ghinionistă, că nu eşti deloc atractivă sau că viaţa este îngrozitoare, nu vei face altceva decât să fii preocupată de lucruri nesemnificative care te vor face nefericită. Pe lângă asta, aceste concepţii sunt doar în mintea ta şi pot fi uşor controlate.

Îi critici constant pe cei din jur. Întrebare: Câştigi ceva dacă te iei de aspectul celor din jur? Nu faci decât să fii o persoană răutăcioasă care refuză să vadă părţile frumoase din jurul ei.

Nu locuieşti într-un mediu bun. Dacă eşti în căutarea fericii, cu siguranţă locul în care trăieşti te poate ajuta foarte mult. Imaginează-ţi că trebuie să faci tot posibilul pentru a-ţi permite o locuinţă decentă în care de fiecare dată când ajungi de la birou să te simţi cu adevărat acasă. Nu sta niciodată în locuri în care nu te simţi confortabil, mai ales spiritual.

Viciile. Fiind în permanenţă dependentă de anumite produse sau activităţi, cel mai probabil, nu-ţi vor aduce fericirea.

Regrete. Cele mai mari regrete care nu aduc deloc fericirea sunt gândurile care te trimit în trecut la lucrurile pe care nu le-ai făcut, dar pe care ţi-ai fi dorit să le faci.

Îţi faci griji cu privire la viitor. Nu trebuie să te gândeşti la ceea ce va urma să se întâmple. Într-adevăr, dacă te afli într-o situaţie dificilă, atunci alocă timpul necesar pentru a lua cele mai bune decizii. Însă, preocupările precum „Dacă nu voi merge la petrecere, toată lumea va avea o părere proastă despre mine” sau „Dacă fac “x” lucru, prietena mea se va supăra”.

Amâni momentele care te pot face fericită. Dacă vrei să fii fericită, atunci când simţi că-ţi doreşti să faci ceva, nu amâna! Fie că vrei să pleci într-o vacanţă sau să porţi o rochie diferită în seara balului, dacă asta este ceea ce-ţi doreşti, atunci fă-o!

Îi bârfeşti pe alţii pe la spate. La fel ca în cazul în care critici anumite persoane, bârfitul poate spune multe despre personalitatea pe care o ai. Şi, cum bârfa nu este agreată de multe persoane, cei din jur te-ar putea evita.

Nu mănânci sănătos. Cu siguranţă o alimentaţie sănătoasă îţi va aduce fericirea, deoarece nu vei duce grija stărilor neplăcute şi vei putea realiza tot ceea ce-ţi doreşti. Aşa că, ai grijă de corpul tău pentru a nu întâmpina probleme şi pentru a fi fericită.

Sursa: one.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md