Un fost polițist din raionul Cantemir, împuşcat mortal în piept cu o armă de vânătoare

Un fost polițist, care locuia în satul Stoianovca, raionul Cantemir a fost împuşcat mortal, în piept, cu o armă de vânătoare. Corpul acestuia a fost găsit într-un câmp de la marginea localității. Poliția a inițiat o cauză penală pentru omor din imprudență, anunţă Publika TV.

Potrivit sursei citate, corpul neînsufleţit al acestuia a fost găsit de cumnatul și vecinul său departe de casă, într-un câmp. Vecinul este convins că bărbatul a fost împușcat de cineva, întrucât la locul tragediei nu a fost găsită arma de vânătoare pe care acesta o deținea legal.

Bărbatul era pasionat de vânătoare încă din copilărie. Mai mult el a fost membru al Asociației de vânători din localitate. Rudele și vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate și nu-și pot explica cum s-a produs tragedia. Potrivit lor, victima era un bărbat calm și prietenea cu toată lumea.

Publika TV precizează că Poliția are trei suspecți, dar deocamdată nimeni nu a fost reținut.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.