(VIDEO) Droguri și arme depistate la Vulcănești și Cimișlia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Două persoane de 40 și 44 de ani, domiciliate în raionul Vulcăneşti, membri ai unui grup infracțional sunt suspectate de circulaţia ilegală a substanţelor narcotice. Una dintre acestea este cercetată și pentru deținere ilegală de arme. Suspecții sunt cercetați în stare de libertate.

Oamenii legii au stabilit că unul dintre membrii grupului este consumator de droguri și comercializează substanțe narcotice de tip marijuana în regiunea de sud a țării, la preţul de circa 350 – 400 de lei pacheţelul. În cadrul percheziţiilor la domiciliul persoanelor suspecte, au fost depistate 13 pachețele de droguri, pregătite pentru comercializare şi un pachet cu marijuană, circa 200 – 300 grame.

La fel, au fost depistate şi ridicate o armă cu ţeavă lisă deţinută ilegal, două pistoale de model necunoscut. Suspecții nu sunt la prima abatere de la lege. Anterior ei au fost judecați pentru cazuri similare.

Percheziții au fost efectuate și la două persoane din raionul Cimișlia. În urma acestora au fost depistate plante de cânepă. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă amendă în mărime de la 8000 până la 14 000 de lei sau închisoare de până la 3 ani.

În perioada lunilor iunie – august, poliția a deconspirat 1031 de cazuri de trafic ilicit de droguri. În cadrul perchezițiilor, forțele de ordine au depistat inclusiv peste 2 kg de marijuana.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...