Avocații contestă la Curtea de Apel arestul fostului angajat al Poştei Moldovei, Sergiu Cebotari

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Avocaţii fostului angajat al „Poştei Moldovei”, Sergiu Cebotari, vor contesta astăzi la Curtea de Apel Chişinău decizia judecătorilor de la Nisporeni, care i-au aplicat 30 de zile de arest.

Fostul angajat al „Poștei Moldovei”, Sergiu Cebotari, care a dezvăluit anterior o schemă prin care se traficau anabolizante către mai multe state ale lumii prin intermediul întreprinderii „Poşta Moldovei”, a fost arestat la 29 iulie.

Judecătoria raionului Nisporeni a eliberat la 1 august un mandat de arest pe un termen de 30 de zile pe numele lui Sergiu Cebotari.

Potrivit oamenilor legii, în acest an, în adresa Inspectoratului de Poliţie Nisporeni au parvenit 16 plângeri ale cetăţenilor în care se menţionează că Sergiu Cebotari ar fi pretins prin înşelăciune muncă forţată.

Poliția respinge că reținerea acestuia ar avea tangențe cu dezvăluirile făcute despre schema prin care se traficau anabolizante către mai multe state ale lumii prin intermediul întreprinderii „Poşta Moldovei”.

Sergiu Cebotari a dezvăluit că prin intermediul Poştei Moldovei se transportă zilnic zeci de saci cu anabolizante către state din Uniunea Europeană şi SUA. Substanţele interzise ar fi camuflate în colete pe care scrie că ar conţine cărţi ori ziare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...