Trei tinere ar fi furat din locuința unui cetățean străin 500 dolari și 2 mii de euro

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei tinere, cu vârstele cuprinse între 15 ani şi respectiv 25 ani, originare din Chişinău şi Basarabeasca, au fost reţinute de către ofiţerii de investigaţii, după ce ar fi furat din locuinţa unui cetățean străin 500 dolari americani şi 2 000 euro.

Poliția a fost alertată de către victimă. Potrivit bărbatului, suspectele ar fi făcut cunoştinţă cu el într-un local din capitală, iar ulterior au mers la domiciliu unde au servit băuturi alcoolice. Ulterior el ar fi ieşit până la magazin, să mai procure băuturi alcoolice, iar când a revenit fetele nu mai erau, le fel și banii săi.

Suspectele au fost identificate. Acestea s-au dovedit a fi anterior reţinute şi documentate pentru diverse infracţiuni patrimoniale. Ele şi-au recunoscut complicitatea la săvârşirea furtului de bani. Incidentul a avut loc acum o săptămână, perioadă în care ele au reuşit să cheltuie toţi banii furaţi.

Întrucât două dintre ele au copii, iar a treia este minoră, acestea sunt cercetate penal în stare de libertate pentru furt în proporţii mari. Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitele riscă închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...