Principală  —  Ştiri   —   (VIDEO) Un copil a căzut…

(VIDEO) Un copil a căzut într-o groapă de telecomunicații în centrul capitalei

O fetiță în vârstă de doi a căzut într-o groapă de telecomunicații ce nu era acoperită în preajma Palatului Republicii din Chișinău. În ajutor a sărit imediat mama acesteia și alți trecători care erau în preajmă.

Imaginile video au fost surprinse de Tudori Pânzari, reporterul Curaj.TV, care a observat cum fetița a căzut într-o groapă din preajma Palatului Republicii. Din spusele lui Pânzari, mama fetiței se pare că nu a observat pe unde merge aceasta și ea a căzut. La fața locului a fost solicitată poliția și ambulanța, care i-a acordat primul ajutor medical. Ulterior, copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „V. Ignatenco”.

Solicitați să comenteze acest caz, ofițerul de presă al Primăriei Chișinău ne-a recomandat să sunăm la Pretura Buiucani. Am sunat la Pretură, dar ni s-a comunicat că pretorul este în concediu, iar vicepretorul, Vasile Mistreanu, este plecat în teren pentru un caz de urgență. Am fost anunțați că nu este o altă persoană care să ofere comentarii pe acest caz, dar au zis să revenim peste o oră. Am revenit cu un apel, dar ni s-a comunicat că vicepretorul încă nu a revenit la birou.

Chiar dacă pericolul era unul sporit, groapa de telecomunicații a fost acoperită abia a doua zi de la incident, iar în preajma acesteia a fost instalat un indicator de avertizare.

Sursa Video: www.Curaj.TV