Cine este femeia care și-a aruncat pruncul nou născut în tomberonul de la Gara de Nord

Рисунок11
Foto: Poliția Capitalei

Angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu Inspectoratul de Poliţie a sectorului Râşcani au identificat mama copilului nou-născut, care a fost abandonat acum o săptămână într-un tomberon din adiacentul Gării Auto Nord. Femeia s-a dovedit a fi originară dintr-o localitate a raionului Leova, în vârstă de 35 ani.

În cadrul investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că aceasta vagabondează pe străzile capitalei, consumă abuziv băuturi alcoolice tari şi nu are un domiciliu permanent.

Respectiv fiind audiată preliminar, forţele de ordine au stabilit că, femeia s-ar fi aflat în stare de ebrietate când a născut de una singură, într-o locuinţă temporară din capitală, în dimineaţa zilei când a fost depistată fetiţa în tomberon. Totodată ea declarat că copilul s-ar fi născut mort, iar circumstanţele în care a fost aruncată la gunoi, nu îşi reaminteşte cu claritate. În acest sens femeia urmează să fie supusă unei expertize medico-legală, în vederea confirmării procesului de naştere.

Este de menţionat că, medicii legişti au informat verbal poliţiştii precum că fetiţa ar fi fost născută moartă, ]nsă rezultatele exacte ale expetizei medico-legale vor fi prezentate ulterior. Astfel, de comun cu Procuratura sectorului Râşcani vor fi apreciate şi calificate juridic acţiunile femeii în acest caz. Investigaţiile continuă în contextul stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi a unor eventuali martori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente