Străşeni// Doi tineri au înjunghiat mortal şi violat o bătrână

Crimă odioasă în raionul Străşeni. Un adolescent de 16 ani şi un tânăr de 29 de ani, cu dizabilităţi mintale, au înjunghiat mortal o femeie de 67 de ani, după care au violat-o, anunţă Publika TV.

Potrivit poliţiei, suspecţii au intrat în casa victimei pentru a o jefui. Pentru că femeia i-ar fi recunoscut, unul dintre ei a înjunghiat-o în regiunea gâtului, după care ambii au violat-o.

Corpul neînsufleţit al bătrânei a fost găsit a doua zi de o vecină. Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi după câteva ore de la comiterea crimei.

“Suspecţii sunt cercetaţi penal.  Pe numele ambilor sunt eliberate mandate de arest pentru 30 de zile. Dacă li se va demonstra vinovăţia, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 12 la 20 de ani”, a spus entru Publika TV ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Străşeni, Victor Bragiş.

Tânărul de 29 de ani va fi supus unei expertize petnru a se stabili dacă era în deplinătatea facultăţilor mentale când a comis crima.

Foto: bzv.ro

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.