Un nou-născut a fost abandonat într-un tomberon în apropierea Gării Auto Nord din capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un copil nou-născut a fost abandonat acum o săptămână într-un tomberon din adiacentul Gării Auto Nord din capitală. Astăzi poliția a anunțat că a identificat-o pe mama acestuia. Femeia s-a dovedit a fi originară dintr-o localitate a raionului Leova, în vârstă de 35 ani.

Polițiștii au constatat că femeia vagabondează pe străzile capitalei, consumă abuziv băuturi alcoolice tari şi nu are un domiciliu permanent.

Respectiv fiind audiată preliminar, forţele de ordine au stabilit că, femeia s-ar fi aflat în stare de ebrietate când a născut de una singură, într-o locuinţă din capitală, în dimineaţa zilei când a fost depistată fetiţa în tomberon. Totodată ea a declarat că copilul s-ar fi născut mort, iar circumstanţele în care a fost aruncată la gunoi, nu și le aminteşte cu claritate. În acest sens femeia urmează să fie supusă unei expertize medico-legală, în vederea confirmării procesului de naştere.

Este de menţionat că, medicii legişti au informat verbal poliţiştii precum că fetiţa ar fi fost născută moartă, însă rezultatele exacte ale expetizei medico-legale vor fi prezentate ulterior.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...