Recomandări de evenimente pentru joi, 28 iulie 2016

1
Foto: girlstweenfashion.wordpress.com

Vara este în toi. Afară e cald, e timpul vacanței și a relaxării, chiar dacă mâine, posibil ești la muncă. În cazul în care este astfel, ți-am pregătit o selecție de evenimente la care ai putea să mergi pentru a te relaxa.

# O Seară Sănătoasă la Casa Bio la 18:00

Uleiurile vegetale BIO nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică. Bogate în acizi graşi polinesaturati, uleiurile conțin omega-3 şi omega-6, atât de importanți pentru sănătatea noastră. De măsline, de floarea-soarelui, de sâmburi de strugure sau de dovleac, uleiurile aduc multe beneficii organismului.
Dar câte din ele sunt încă nedescoperite de noi, cum ar fi cel de cânepă sau miraculosul ulei de cocos.
Tocmai de aceasta te invit la un Seminar de Nutritie cu tematica ,,Ce sectete ascund uleiurile BIO” unde vei putea afla toate beneficiile uleiurilor vegetale BIO, degusta, dar și prepara împreuna cu mine o salată delicioasă din ingrediente ecologice. Cost intrare este de 100 lei. Și ești rugat să faci o rezervare prealabilă la tel. 068781170 sau 022857002. Mai multe informații află pe Facebook. 

# Expuse? Portretele femeilor puternice la ora 18:30 la Biblioteca Hașdeu

Această expoziție mobilă este rezultatul cooperării dintre Serviciul de Schimb Academic German (DAAD) în Republica Moldova, oficiul Fundației Konrad Adenauer din Chișinău și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă“. Studenții programului de masterat „Didactica limbii germane şi strategii de comunicare“ și-au pus întrebarea, ce probleme întâmpină femeile din Moldova în viața lor profesională și personală. Studenții au avut sarcina să identifice o activistă în domeniul societății civile și să discute cu ea despre viața și angajamentul ei. Portretele rezultate oferă o perspectivă asupra biografiilor și activităților tinerelor femei. Fie că este jurnalistă, activistă în domeniul protecției mediului sau o entuziastă în domeniul IT, fiecare dintre ele este caracterizată prin putere și aservitate, care îi asigură succes nu doar pe plan profesional, dar și în societatea civilă. Mai multe informații puteți citi pe Facebook.

# Școala Mireselor la 18:30 la Le Cafe 

Nunta perfectă, așa cum își doresc mirii, este un proces complicat, care poate dura luni de zile. Sau… poate deveni un proces simplu și plăcut, la „Școala Mireselor”, unde poți organiza totul într-o singură zi! Eu, Marian Croitoru, fondator ”Marian Croitoru Videography” alături de colegii și partenerii mei vă invit la data de 28 iulie 2016 la „Școala Mireselor”! La prima ediție eu și partenerii mei, vom povesti despre cum trebuie de evitat cele mai des întălnite greșeli atunci cînd vă pregătiți pentru nuntă, cum să organizați o nunta de vis fără costuri exagerate iar rezultatul să fie peste așteptările tuturor și multe altele!
P.S. Deaorece evenimetul este la prima ediție, programul va fi perfectat pe parcurs, urmăriți noutățile!
Numărul de bilete este limitat! Preț: 50 lei pentru un bilet sau 75 pentru doua bilete. Contact: 79145323. Mai multe puteți citi și pe Facebook.

# Nutriționista Mihaela Bilic despre sănătate, frumusețe și alimentația copiilor la 18:30 la hotelul Codru

Sunteți invitat la o lecție despre alimentație, frumusețe, diete și secrete cu doctorul nutriționist Mihaela Bilic. Mihaela Bilic este celebra nutriționistă care a tratat și a corectat regimul alimentar al multor vedete și persoane publice din România. Fiind considerată doctorul nutriționist al vedetelor, Mihaela are editate în prezent cele mai căutate și apreciate cărți despre nutriție: „Trăiesc, deci mă abțin”, „Sănătatea are Gust”, iar recent a lansat „ABC de nutriție” prima carte pentru copii scrisă de un medic nutriționist.

Vei afla secretele unei alimentații corecte, desființarea miturilor despre diete, alimente interzise sau miraculoase, trucuri practice pentru iubitoarele de dulciuri, făinoase, brânzeturi; cum putem, cu ajutorul mâncării, să încetinim îmbătrânirea; alimentația pentru gravide, bărbați, adolescenți și copii.
Preț bilet: 200 lei
Preț bilet în ziua evenimentului: 250 lei. Mai multe informații află pe pagina de Facebook. 

# LIFE la ora 19:00 la Teatrul – Spălătorie

LIFE esteun spectacol de Ion Borș, Nora Dorogan, Nicoleta Esinencu, Alice Monica Marinescu, Kira Semionov, Doriana Talmazan. Acesta va fi jucat în limba română și rusă cu supratitrări în engleză.

Având ca punct de pornire dialogurile telefonice purtate de artista vizuală, Alevtina Khakidze, care locuiește în prezent în Kiev cu mama ei care se află în Jdanovka, regiunea Donbass, Liudmila Andreevna. Care încearcă să-și trăiască viața într-un mod demn într-un oraș aflat în mijlocul războiului. Un oraș în care oamenii au încetat să-și mai dea “Bună ziua” și în care societatea s-a divizat dintr-o dată între ei și noi. Mai multe informații aflați pe Facebook.

# Filmul Star Trek Beyond 3D la în cinematografele Patria

De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului. Pentru a vedea când vei putea merge la acest film accesează site-ul patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente