Consuma și vindea droguri. Un bărbat din Vulcănești riscă închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al orașului Vulcănești, de 40 de ani, este suspectat de circulaţia ilegală a substanţelor narcotice. Acesta nu este la prima abatere, anterior a fost judecat pentru infracțiuni similare.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de angajații Direcției „SUD” a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu IP Vulcănești, Procuratura raionului Vulcănești și angajații Penitenciarului nr. 5 din Cahul, s-a stabilit că bărbatul este consumator de droguri și comercializează substanțe narcotice de tip marijuana în regiunea de sud a țării. La fel, acesta transmitea droguri și în Penitenciarul nr. 5 din Cahul, un pachețel de substanțe narcotice era vîndut la prețul de 300 – 400 de lei.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, au fost depistate 10 pachețele de droguri. Suspectul este cercetat în stare de libertate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor fără scop de înstrăinare” se pedepsesc cu amendă în mărime de la 8000 la 14000 de lei sau cu închisoare de până la 1 an.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...