Leancă despre Nantoi: Tot timpul a fost cu un picior în PPEM și unul în alt partid

Shimb de replici dure între președintele PPEM, Iurie Leancă, și Oazu Nantoi, care este membru și vicepreședinte al aceluiași partid, după ce cel din urmă a refuzat să voteze negocierile pentru un acord între PPEM și coaliția majoritară.

Iurie Leancă a scris, pe pagina sa de Facebook, că Oazu Nantoi “a fost tot timpul cu un picior în PPEM și unul în alt partid”.

O spun deschis, așa cum ați văzut cu toții – Oazu Nantoi a fost tot timpul cu un picior în PPEM și unul în alt partid. Noi am acceptat însă și acest lucru, am considerat că e o chestiune de opțiune și va veni un moment când va decide unde vrea să rămână. Poate a venit acel moment și trebuie să aibă tăria să aleagă, deoarece PPEM rămâne unit, menționează Leancă.

În context, Leancă spune că este întristat că Nantoi, “avânt posibilitatea să discute deschis în cadrul partidului, a ales să-și atace colegii”.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.