16:48:50 29.03.2024
Stiri

TOP 10 măşti naturiste pentru întinerirea tenului

Știri 21.07.2016 10:00 Vizualizări12830 Autor: Ziarul National
TOP 10 măşti naturiste pentru întinerirea tenului Sursa: tophot.com


Mască cu aloe vera

Aveţi nevoie de frunze de aloe vera, pe care le puneţi la frigider timp de două săptămâni. Pentru pregătirea măştii cu efect de întinerire veţi avea nevoie de o lingură de suc de aloe vera, o lingură de ulei de măsline şi o lingură de cremă. Amestecaţi aceste ingrediente şi puneţi amestecul pe baia de aburi. Aplicaţi masca pe faţă şi lăsaţi-o să acţioneze timp de 10 minute, apoi clătiţi cu apă călduţă. Veţi observa cum ridurile se nivelează, iar pielea Dvs. capătă un aspect neted şi tonifiat.

Mască pentru ten cu lapte

Masca pe bază de lapte vă ajută să luptaţi împotriva ridurilor. Tot ce trebuie să faceţi e să amestecaţi 2 linguri de lapte, un gălbenuş de ou şi o lingură de făină. Aplicaţi masca pe faţă şi lăsaţi-o să acţioneze timp de 20 de minute, apoi clătiţi cu apă călduţă în care adăugaţi o lingură de suc de lămâie. Acum Dvs vă veţi putea bucura de un ten sănătos, strălucitor şi frumos.

Mască pe bază de miere

Această mască este ideală pentru sezonul rece. Pentru obţinerea unei astfel de măşti aveţi nevoie de o lingură de unt topit, o linguriţă de miere şi o linguriţă de pireu de mere. Amestecaţi bine aceste ingrediente şi aplicaţi masca pe faţă, lăsând-o să acţioneze timp de 20 de minute. Această mască nivelează ridurile şi conferă tenului un aspect strălucitor şi tânăr.

Mască cu orez şi gălbenuş de ou

Această mască se bucură de o mare popularitate printre femeile asiatice. Pentru a pregăti această mască aveţi nevoie de un pahar de orez pe care îl lăsaţi la înmuiat până dimineaţă, după care îl fierbeţi. Pentru pregătirea măştii avem nevoie de orezul de la suprafaţă. În acest orez adăugăm un gălbenuş de ou, iar amestecul obţinut îl aplicăm pe faţă şi îl lăsăm să acţioneze timp de 20 de minute. Tenul dvs. va căpătă imediat un aspect neted şi proaspăt.

Mască pe bază de grâu încolţit

Pentru a pregăti această mască, veţi avea nevoie de grâu încolţit şi un produs lactat acid: chefir, smântână, lapte sau iaurt. Punem grâul în blender şi îl amestecăm, după care adăugăm oricare din produsele lactate menţionate mai sus. Aplicăm masca pe faţă, lăsăm să acţioneze 15-20 de minute, apoi clătim cu apă călduţă. Ridurile vor dispărea, iar pielea dvs va deveni vizibil mai netedă.


Mască pe bază de albuş de ou

Masca pe bază de albuş de ou are efect de lifting facial. Pentru a pregăti această mască veţi avea nevoie de un albuş de ou, o lingură de miere şi lapte. Amestecaţi ingredientele şi aplicaţi masca pe faţă, lăsând-o să acţioneze timp de 15 minute. Tenul dvs. va căpăta un aspect neted şi strălucitor.

Mască pe bază de drojdie

Pentru a pregăti o astfel de mască, veţi avea nevoie de o lingură de smântână şi o linguriţă de drojdie, iar în acest amestec adăugăm o linguriţă de miere şi una de ulei de măsline. Masa obţinută trebuie încălzită la baia de aburi, după care aplicăm masca pe faţă şi o lăsăm să acţioneze timp de 10 minute. Vă garantăm că veţi rămâne impresionată de rezultatele obţinute.

Mască pe bază de roşii şi ulei de măsline

La fel ca şi uleiul de măsline, roşiile sunt cunoscute pentru proprietăţile lor antiîmbătrânire, iar masca pe bază de aceste două ingrediente este cu adevărat eficientă. Aplicăm masca pe faţă şi o lăsăm să acţioneze timp de 10 minute. Rezultatul este pur şi simplu incredibil, ridurile dispar, iar tenul dvs. va căpăta un aspect luminos şi strălucitor.

Mască pe bază de căpşuni şi frişcă

Căpşunile conţin numeroase vitamine şi acizi naturali, iar o astfel de mască pe bază de căpşuni poate avea un adevărat efect de peeling. Pentru a obţine o astfel de mască, aveţi nevoie de 10 căpşuni, un albuş de ou şi o linguriţă de frişcă. Aplicaţi masca pe faţă şi lăsaţi-o să acţioneze timp de 10-15 minute.

Mască pe bază de vişine, miere şi lămâie

Această mască cu efect de lifting facial, curăţă impurităţile şi reduce porii dilataţi. Pentru a pregăti această mască, aveţi nevoie de o jumătate de pahar de vişine, o linguriţă de miere şi o linguriţă de suc de lămâie. Aplicaţi masca pe faţă şi lăsaţi-o să acţioneze timp de 20 de minute.

Sursa: tophot.com


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md