Tragic! Un poliţist de frontieră din Cahul a vrut să despartă trei bătăuşi beţi, dar aceştia l-au ucis în bătăi

Poliţistul de frontieră, Mihail Ianţus, maltratat de trei bărbaţi, pe 12 iulie, în satul Găvănoasa din raionul Cahul, a încetat din viaţă. Efectivul Poliţiei de Frontieră deplâng plecarea prematură a colegului și își exprimă sincerele condoleanţe apropiaţilor în legătură cu încetarea lui din viaţă. În urma sa a lâsat îndurerați soția însărcinată și un copil de doar 5 ani.

În seara zilei de 12 iulie, curent angajații IP Cahul au fost alertați de proprietarul unui local din s.Găvănoasa , raionul Cahul pe faptul că în apropiere, mai mulți tineri maltratează o persoană.

Veniți la fața locului, polițiștii au identificat un localnic de 31 de ani, care s-a dovedit a fi un angajat al Poliției de Frontieră și care a intervenit în aplanarea unui conflict iscat între cei 3 indivizi în stare de ebrietate. Lăsându-l să zacă la pământ, suspecții au părăsit locul infracțiunii.

La scurt timp, urmare a intervenției operative, dar și a măsurilor de căutare a poliției din Cahul, suspecții au fost reținuți pe o stradă din localitate. Polițistul a fost transportat de urgență la spitalul raional Cahul.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.