(FOTO) Atentatul terorist din Nisa, văzut prin ochii unei fetiţe de 9 ani. Desenul care a emoţionat o lume întreagă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O fetiţă de nouă ani, prezentă pe faleza din Nisa la momentul atacului de joi seară, a realizat un desen cutremurător în care arată lumii întregi masacrul din perspectiva unui copil.

O fetiţă de nouă ani, care a asistat la masacrul de Ziua Naţională a Franţei din Nisa, a reuşit să capteze atrocităţile pe care a fost nevoită să le vadă într-un desen sfâşietor.

Tânăra se afla alături de unchiul ei pe Promenade des Anglais, atunci când atacatorul ISIS Mohamed Lahouaiej Bouhlel a intrat cu un camion de 19 tone prin mulţime.

În centrul desnului se află camionul care, condus de atacatorul în vârstă de 31 de ani, şi-a făcut loc pe faleză şi a nimicit tot ce i-a stat în cale.

Pe desen micuţa a adăugat şi informaţii despre atacatorul furios. De asemenea, se mai poate vedea o mamă care împinge un cărucior, în încercarea de a-şi salva copilul, însă apar şi ofiţerii de poliţie înarmaţi care trăgeau în camion, în speranţa că vor putea să îl oprească.

Fetiţa a tras o săgeată îndreptată spre cuvintele ” subsolul restaurantului ” , pentru a indica modul în care unii oameni au reuşit să se ascundă de atacator .

Fata a declarat că desenul realizat a ajutat-o ​​să se simtă mai bine după atrocităţile pe care le-a văzut .

Zece copii s-au numărat printre cele 84 de persoane sacrificate în timpul festivităţilor de Ziua Bastiliei de joi seara.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...