Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Tatăl și-a ucis toți cei…

Tatăl și-a ucis toți cei trei copii și a încercat să se sinucidă. Motivul, gelozia față de soție

imagine-simbol

Caz cumplit în satul Vîlcele din raionul Cantemir, unde un bărbat de 34 de ani și-ar fi ucis cu bestialitate copiii. Tatăl le-ar fi aplicat multiple plăgi de cuțit micuților de 1, 4 și 6 ani, apoi a încercat să se sinucidă. Înainte de a-și aplica o plagă în zona gâtului, bărbatul a lăsat o scrisoare de adio și a sunat poliția, informează pentru ZdG, șeful inspectoratului Cantemir, Victor Zacrevschi. Acesta a precizat că familia nu era una socialmente-vulnerabilă și nu se afla la evidența organelor de asistență socială. Potrivit acestuia, mama copiilor era plecată de aproape jumătate de an la Chișinău, unde lucra ca bucătărească, iar tatăl, caracterizat drept adecvat, avea grijă de copii. Una dintre primele ipoteze ale poliției este omor din gelozie.

Șeful inspectoratului Cantemir, Victor Zacrevschi, a precizat că bărbatul este internat în Secția de reanimare a spitalului raional Cantemir.

Inspectoratul de Poliție din Cantemir a inițiat o cauză penală pentru omor săvârșit cu o deosebită cruzime. Dacă expertiza psihiatrică va stabili că tatăl avea discernământ în momentul comiterii omorului, acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

la 13 iulie, un caz şocant a avut loc în satul Vadul-Raşcov din Şoldăneşti. Un băieţel de numai 7 ani a fost omorât cu brutalitate de tatăl său. Acesta i-ar fi aplicat copilului mai multe lovituri cu o bară metalică, în urma unei certe. Când a revenit de la muncă, mama şi-a găsit copilul într-o baltă de sânge. Femeia a sunat imediat la ambulanţă şi poliţie.

Acum trei luni, o altă crimă a avut loc în  s. Crețoaia, r. Anenii Noi. În Vinerea Neagră, o bunică și-a înjughiat cei doi nepoți de un an și jumătate și trei ani, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor.