O fetiţă de 13 ani din Costeşti a murit după ce fusese internată cu o fractură la picior

Tragedie într-o familie din Costeşti. O fetiţă de 13 ani a murit la o zi după ce a fost internată la Centrul Mamei sş Copilului din capitală cu o fractură la picior, anunţă postul de televiziune PRO TV. Potrivit expertizei medico-legale, fetiţa s-a stins din cauza unei pneumonii bilaterale, însă medicii spun că investigaţiile trebuie să continue.

Pe de altă parte, părinţii copilului spun că nu este adevărat pentru că fetiţa nu prezentă simptome şi că de fapt se vrea muşamalizarea acestui caz.

PRO TV precizează că tragedia a avut loc miercuri. Potrivit medicilor de la spitalul raional Ialoveni, acolo unde s-a adresat iniţial familia copilului, fetiţa a fost adusă cu o fractură la picior după ce ar fi călcat strâmb. După mai multe analize, i-au pus piciorul în ghips după care au trimis-o acasă.

Totuşi, copila a început să aibă dureri şi mai mari, iar a doua zi, impreună cu mama ei s-au întors la spital. Medicii din Ialoveni au constat că este vorba despre o complicaţie şi au trimis-o la Centrul Mamei şi Copilului din capitală.

Fetiţa a fost internată, însă după o zi s-a stins.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.