Un moldovean, reţinut la Odesa; A furat o maşină cu un copil în ea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliţiştii din Odesa au reţinut un cetăţean moldovean de 32 de ani, care în februarie anul curent a furat un automobil Mitsubishi Pajero, în care se afla un copil, scrie dumskaya.net. După ce a furat automobilul, moldoveanul a lăsat fetiţa de 12 ani într-un raion din Odesa. Din fericire, copilul nu a avut de suferit.

„În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul temporar al bănuitului au fost confiscate mai multe telefoane mobile și arme traumatice. Bărbatul este verificat pentru implicarea în comiterea altor infracțiuni în orașul Odesa”, au anunțat autoritățile din Odesa.

Sursa citată precizează că infractorul moldovean este recidivist şi poartă porecla de „Aldaş”. Acesta ar fi capul unei grupări criminale, din care fac parte atât cetăţeni ucraineni, cât şi moldoveni.

„Acesta conduce un grup de tâlhari, care este implicat în jafuri și furturi de mașini. Din grup fac parte cetățeni ai Republicii Moldova și Ucrainei. Aldaş a fost judecat anterior, la vârsta de 17 ani, pentru răpirea de persoane. Acum gruparea criminală este specializată în jafuri stradale”, potrivit sursei citate.

De menționat că, moldoveanul a fost reţinut de mai multe ori, însă era imediat eliberat din arest. Judecătorii găseau mereu circumstanţe atenuante.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...