Accident tragic! Un camion cu muncitori s-a răsturnat – doi oameni au murit, iar zece au fost răniţi// FOTO

Două persoane au murit, iar alte 10 au fost rănite într.un accident rutier produs ieri seara la ieșirea din satul Cornești, spre satul Teșcureni, raionul Ungheni. Un camion de model GAZ, care transporta persoane, s-a inversat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:40. Oamenii reveneau de la cules caise, iar în caroserie se aflau 18 persoane care stăteau aşezate pe scaune montate de şofer. La intrarea în satul Tescureni, 3 persoane au coborât deoarece locuiesc prin preajmă. Şoferul din nou a început deplasare şi din circumstanţe necunoscute a pierdut controlul volanului.

accident

În teren au fost îndreptate două echipe de salvatori. Echipele de salvatori și pompieri au acționat pentru lucrări de descarcerare a persoanelor rămase blocate și pentru deconectarea clemelor acumulatorului, pentru siguranță antiincendiară.

accident

Urmează ca organele de drept să stabilească circumstanțele și cauza accidentului, dar și vîrstele persoanelor implicate în accident, iar salvatorii recomandă prudență maximă pentru evitarea situațiilor excepționale, cu pericol pentru viață.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.