Femeia care şi-a aruncat bebelușul la gunoişte, identificată. Are 18 ani și e din Florești

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Femeia care și-a aruncat copilul nou-născut într-un tomberon de gunoi a fost identificată. Tânăra s-a dovedit a fi originară dintr-o localitate din raionul Floreşti. Ea are 18 ani.

Amintim că în seara zilei de ieri, un bărbat a depistat o fetiţă nou-născută într-un tomberon de gunoi, din strada Paris a sectorului Buiucani al capitalei. Mama biologică a fost depistată de poliţişti la doar câteva ore de la incident, la o prietenă.

În urma primelor audieri, ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii au iniţiat un proces penal. Totodată poliţiştii au constatat că tânăra ar fi născut singură în condiţii casnice, într-un apartament pe care îl închiria în sectorul Buiucani. Potrivit acesteia, copilul l-ar fi aruncat la gunoi pentru că ar fi fost născut mort.

Poliţia va sesiza autorităţile publice locale din raionul de origine, având în vedere că ar fi rămas însărcinată la vârsta de 17 ani. De asemenea ea a declarat poliţiştilor că tatăl biologic al copilului se află peste hotarele ţării și nu ar fi cunoscut despre sarcina ei.

Tânăra riscă o pedeaspă cu amendă în mărime de până la 4 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...