(VIDEO) Blănuri de căprioară și muniții deținute ilegal, găsite la un bărbat din Ungheni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat de 46 de ani, domiciliat în satul Elizavetovca, Ungheni, este cercetat penal de poliție, fiind suspectat de păstrarea ilegală a munițiilor, vânat ilegal și circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor.

Polițiștii din Ungheni au efectuat percheziții autorizate la domiciliul bărbatului. Ca urmare, oameni legii au depistat și ridicat 152 cartușe de calibru diferit, un semnalizator militar, un detonator de la grenadă cu inel, deținute ilegal. Muniţiile au fost ridicate de la domiciliul suspectului și expediate pentru efectuarea expertizei balistice, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care deținătorul a ajuns în posesia acestora.

La fel, în cadrul aceleiaşi percheziţii au fost depistate trei ghivece în care erau cultivate 11 plante de cannabis și cinci blănuri de căprioară, prelucrate, provenienţa cărora urmează a fi stabilită.

Dacă vinovăția suspectului va fi dovedită, acesta riscă o amendă în mărime de la 6000 la 12000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...