17:12:57 29.03.2024
Stiri

Primarii, miniștrii, deputații etcetera să ne conducă în detenție

Politică 08.07.2016 11:46 Vizualizări1156 Autor: Ziarul National
Primarii, miniștrii, deputații etcetera să ne conducă în detenție


Trustia, elegii politikoase

Bravo șorheienii că îl apără pe junul, jasminicul lor primar, Ilan Șor, de intrigile și procedurile perfide, necivilizate ale procurorilor bețișori. Chiar dacă a furat câteva sute de milioane de euro, el nu a furat de bună voie, ci silit de căpcăunul Filat, care îl amenința cu mitraliera. Și dacă a pus ceva milioane în buzunarul propriu, le-a pus de dragul șorheienilor, ca să transforme ȘOrheiul într-un Dubai mioritic în mijlocul codrilor străbuni. E adevărat, procuratura pretinde că Șor a furat înainte de a deveni primar, dar așa ar proceda orice om prevăzător, care își pregătește sania vara, iar căruța iarna. Să arunce cu pietre cei care nu ar fi furat dacă ar fi avut cheia de la safeul cu bani din BEM și alte bănci.

Acum stau și mă gândesc că decizia consilierilor locali ca Șor să rămână în funcție și să conducă ȘOrheiul din închisoare este genială și trebuie aplicată la scară națională. Toți primarii, miniștrii, deputații etc trebuie puși la dubă imediat ce sunt instalați în funcție, să conducă și să facă legi în detenție, ca să nu poată băga mâna în buzunarul public. Astfel am eradica definitiv corupția. Dar, pe de altă parte, dacă nu va putea fura, Șor riscă să-i dezamăgească pe șorheieni...

Al vostru stilbmeter, osculator, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md