(VIDEO) Două persoane au decedat în urma unui accident rutier produs pe traseul Chișinău- Orhei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Două persoane au decedat în urma unui accident rutier care s-a produs în această dimineață pe traseul Chișinău- Orhei, în apropiere de localitatea Ratuș, raionul Criuleni.

Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 03:57 minute. La fața locului au intervenit două echipaje ale Serviciului Situații Excepționale, care au efectuat lucrări de descarcerare pentru doi bărbați blocați în fiarele unui autoturism de model “Skoda”.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit că accidentul s-a produs în urma tamponării a două autovehicule, un camion de model “Renault” și o mașină de model “Skoda”. În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 40 de ani și pasagerul acestuia, în vârstă de 29 de ani, care se aflau în autoturism, au decedat pe loc.

Salvatorii Detașamentului căutare-salvare nr. 1 din mun. Chișinău au extras cadavrele persoanelor decedate, după ce au efectuat lucrări de descarcerare, iar pompierii Detașamentului salvatori și pompieri sectorul Râșcani au spălat combustibilul scurs pe partea carosabilă. Toate circumstanțele producerii accidentului urmează să fie stabilite de către organele de drept.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...