Important! Traseul Odessa-Reni, închis pentru reparație

În legătură cu deteriorarea podului situat între punctele de trecere „Palanca” şi „Maiaki-Udobnoe”, traseul Odesa-Reni va fi închis în perioada 13 – 16 februarie pentru lucrări de reparație. Anunțul a fost făcut în această dimineață de Poliția de Frontieră din Republica Moldova.

Potrivit autorității de frontieră, la solicitarea acordului din partea autorităţii frontaliere ucraineşti, fluxul de călători va fi redirecţionat prin punctul de trecere Udobnoe, iar camioanele marfare vor trece frontiera prin punctul Tudora-Starokazacie.

“Participanții la traficul transfrontalier, care pleacă sau tranzitează Ucraina prin punctul de trecere Palanca, sunt rugați să prezinte atitudine conștiincioasă la noile modificări de deplasare”, se menționează în comunicatul emis azi dimineață. Se menționează că prin acest punct se va circula cu restricții pentru camioane.

Moldova.ORG amintește podul care unește Republica Moldova cu Ucraina este de ceva vreme avariat. La kilometrul 52 a autostrăzii M-15 Odessa-Reni spre București, în apropiere de satul Palanca, acesta este parțial avariat. Daniela Mânzatu, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, a comunicat luni pentru Moldova.ORG că pe acest sector nu se permite traversarea mașinilor de mare tonaj, acestea sunt redirecționate prin punctul de trecere Tudora.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.