Nume
Parola
Vizualizări: 4372
Va fi inaugurat un complex educațional - sportiv de care vor beneficia locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru
Varnița, Anenii Noi, 24 Iunie 2016 — Va fi inaugurat un complex educațional - sportiv de care vor beneficia locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru

CE: La Varnița va fi inaugurat complexul de servicii educaționale și sport de care vor beneficia și locuitorii orașului Bender. Uniunea Europeană a acordat finanțare pentru modernizarea complexului sportiv din localitate, renovarea Centrului comunitar multifuncțional și amenajarea terenului de joacă a grădiniței. De serviciile instituțiilor beneficiază în mod egal și locuitorii orașului Bender. Intervenția UE este realizată prin programul de sporire a încrederii între locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru.

CINE: Locuitori din Varnița și Bender, tineri sportivi, antrenori, corpul didactic de la liceul și grădinița din comunitate, reprezentanți ai APC și APL, reprezentanți ai Delegației UE și PNUD în Moldova, mass-media.
Vorbitori:
• Pavel Filip, Prim-ministrul Republicii Moldova;
• Pirkka Tapiola, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova;
• Dafina Gercheva, coordonatoare rezidentă ONU și reprezentantă permanentă PNUD în Republica Moldova;
• Alexandru Nichitenco, primarul satului Varnița, Anenii Noi.

UNDE: Centrul comunitar multifuncțional ASCLEPIO, str. 31 August 1989, ed. 2, Varnița, raionul Anenii Noi

CAND: Luni, 27 iunie 2016, ora 10:00

IMPORTANT: Proiectul este realizat prin intermediul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanțat de UE și implementat de UNDP.
Reprezentanții mass-media care vor avea nevoie de transport sunt rugați să o contacteze pe Irina Perciun, Specialist comunicare și relații cu mass-media, Tel: 069120234, E-mail: irina.perciun@undp.org