(VIDEO) Dublu omor în Râșcani. Trei tineri au fost reținuți

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei tineri cu vîrsta de 25 și 28 de ani din localitatea Nihoreni, Râșcani și orașul Comrat au fost reținuți de poliție pentru 72 de ore, pentru comiterea unui omor intenționat și tâlhărie săvârșită cu deosebită cruzime, și riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 20 de ani sau detențiune pe viață.

La data de 20 iunie, curent, Poliția din Râșcani a fost alertată de mama uneia dintre victime, precum că fiul ei de 29 de ani împreună cu verișorul său de 28 de ani, domiciliați în mun.Bălți, la 18 iunie s-au deplasat cu automobilul de model ”BMW” la un iaz din apropierea satul Ramazani, raionul Râşcani şi până la moment locul aflării acestora cât şi a automobilului indicat nu este cunoscut.

Oamenii legii au constatat că, în noaptea de 18 spre 19 victimele au petrecut împreună cu alți tineri din localitatea Nihoreni, după care în dimineața zilei de 19 iunie au ajuns la o brigadă de tractoare care aparține tatălui unuia dintre tineri, distracțiile continuând până la orele prânzului.

Astfel, în jurul orelor 14:00, tânărul de 25 de ani din Nihoreni, care este și fiul proprietarului brigăzii de tractoare, pe fondul unui conflict care a avut loc între el și victime, pe parcursul nopții, i-a aplicat unuia din victime, multiple lovituri în regiunea capului cu un ciocan metalic, după care a mers în camera de odihnă a paznicilor, unde dormea ce-a de-a două victimă, aplicându-i cu același ciocan, multiple lovituri în cap.

Corpurile neânsuflețite ale celor doi tineri au fost găsite de polițiști în preajma satului Nihoreni, raionul Râşcani în fâşia forestieră, la o distanţă de aproximativ 250 m, de traseul Bălți-Rîșcani. Acestea au fost transportate de către bănuit cu mașina victimelor. Ulterior, a deposedat victimele de bunurile de preț pe care le aveau asupra lor, și anume: ceasuri, telefoane mobile, lănțișoare din aur și un pormoneu cu bani.

Făptașul și-a continuat drumul spre Comrat, unde urma să fie ajutat de un cunoscut să ascundă, în mod de urgență, automobilul care l-a sustras de la victime.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...