Doi tineri din Vulcănești au fost condamnați la închisoare pe viaţă pentru un omor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi locuitori ai oraşului Vulcăneşti au fost condamnaţi la detenţiune pe viaţă pentru omorul angajatorului la care efectuau lucrări de construcţie.

Potrivit Procuraturii, cazul a avut loc în septembrie 2015, când doi tineri au fost angajaţi de către victimă la reparaţia vilei. În rezultatul unui conflict iscat între angajator şi inculpaţi, aceştia l-au bătut, i-au legat mâinile şi picioarele şi l-au aruncat în beci, corpul neînsufleţit al căruia a fost depistat de către vecini.

Agresorii au sustras de la victimă bani şi bunuri estimate la peste 13 mii de lei, dar şi cheile locuinţei sale din municipiul Chişinău, de unde au sustras bunuri estimate la peste 127 mii lei. Automobilul victimei, sustras de către inculpaţi, a fost găsit abandonat într-o pădure.

Pentru comiterea omorului intenţionat săvârşit cu deosebită cruzime, a furtului şi răpirii mijlocului de transport, inculpaţii, cu vârstele de 19 şi, respectiv, 20 de ani au fost condamnaţi la detenţiune pe viaţă. De asemenea, aceştia au fost obligaţi să achite în beneficiul succesorului părţii vătămate 746 mii lei drept prejudiciu moral şi material cauzat prin infracţiune.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...