Nume
Parola
Vizualizări: 3764
Hai să vizionezi un film bun împreună cu Rețeaua Tinerilor Ecologiști!
23 Iunie 2016 — Simți că ești stresat, obosit sau plictisit din cauza Bac-ului? Ești în plină desfășurare a examenelor? Simți că ai nevoie de puțină relaxare, sau ți s-a făcut dor de ieșirile cu prietenii, de discuții interesante și de oameni noi? Atunci, să știi că noi iți venim în ajutor. Vino la o altfel de cinema cu o echipă de tineri ecologiști, hai să vizionăm împreună filmul ecologic HOME- un film realizat de Yann Arthus-Bertrand, care prezintă modul în care omenirea, în decurs de câteva decenii, a afectat grav echilibrul vieţii pe Pământ. Echilibru realizat pe o perioadă de 4 miliarde de ani. Filmările, realizate în 54 de ţări, arată cât de frumoasă e planeta noastră şi cât de multe distrugeri a produs aşa-zisa noastră civilizaţie. HOME prezintă problemele ecologice majore cu care omenirea se confruntă şi modul în care este interconectat tot ce există pe planeta noastră.

Noi vom înlocui scaunele cu perne moi, iar tu te vei relaxa, vei putea mânca mult pop-corn și fructe. Și, pe lângă atmosfera prietenoasă și multe zâmbete, noi am pregătit surprize pentru tine. Atenție! Biletul de intrare costă 25 de lei, iar daca vei îmbrăca ceva verde, atunci iți facem reducere la 20 de lei.

Proiecția filmului se va desfășura sâmbătă, 25 iunie 2016, cu începere la ora 18-00, la Tipografia 5 (str. Vlaicu Pârcălab, 45).

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina noastră de facebook Rețeaua Tinerilor Ecologiști. Vă așteptăm!

Acest proiect este implementat de către Centrul Național de Mediu cu suportul financiar acordat de către AO ,,EcoContact'' prin intermediul programului ,,Forumul cu privire la schimbările climatice în regiunea Parteneriatului Estic (CFE II)''. Acest program este derulat cu suportul financiar al Uniunii Europene, Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (CAD) și Crucea Roșie din Austria.