Intenționau să vândă roți de automobile furate: Riscă până la șase ani de închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii au reţinut în flagrant membrii unei grupări criminale, specializată în furturi din automobile şi în special roţi din aliaj de titan. Aceştia s-au dovedit a fi doi tineri de 19 ani, originari din raionul Leova, şi un taximerist în vârstă de 40 ani, originar din Hânceşti.

Indivizii intenţionau să vândă patru roţi în valoare de peste 20 000 lei, unor persoane de încredere la preţ redus. Toţi au fost încătuşaţi şi escortaţi la inspectorat pentru audieri.

În cadrul audierilor persoanele bănuite de comiterea unui şir de furturi din automobile pe teritoriul capitalei, şi-au recunoscut vinovăţia. Potrivit lor, roţile au fost furate cu scopul de a fi vândute, iar clienţilor le-ar fi pomis un preţ mai mic doar ca să le vândă cât mai repede. Totodată ofiţerii de investigaţii deţin probe suficiente caer demonstrează complicitatea lor şi în cazuri de furturi de automagnetole din mai multe automobile.

Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...